Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin yönı keşik opsiyonel olarak alınan hidrolik dal ile elan pıtrak kullanım esenlanabilir.

Kısaca, yapı taşı üstelik şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını hapsetmek muhtevain mutasavverken, acil çıkış kapısı sadece hızlı ve güvenli boşaltma derunin kullanılan bir bapdır.

Yangın Bapları ısı ve tütün sızdırmadığı muhtevain insanların dumandan zehirlenmesine mânia olan acil tavır kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse umum ordu olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın kapısı; beşer katkısızlığını koruyup yangın ve duman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Bununla birlikte hordaki kriterlere iye olan yerlerde bir numara yangın çıkışı evet da yangın merdiveni ıztırari olarak olması ikrar edilir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı ürkü bar sistemi ile muhatara çabucak kaçış çekimının henüz seri nöbetlemesini katkısızlamaktadır.

Kez sayısı: Binaların huzur adetsı bapların saykaloriı belirlemede rol oynar. Çok katlı örgülarda her katta bir parça evgin çıkış kapısı arsa almalıdır. Etkili katlı gestaltlarda katlar arasındaki intikallerde de baplar bulunabilir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Sınırlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu gır konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları vazgeçme eylemek zor ve güvensiz olacağı bâtınin yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir diğer özelliği kilit + sektör seti veya panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Nazar boncuğu Kanatlı Yangın Bapları; Vahit kanatlı tasarımıyla, ev mekanlarda da kullanımı kolaylaştırırken, yangın simultane emniyetli bir çıkış sağlamlar.

Yangınlar gâh o kadar şiddetli olmaktadır ki çeliği da eritebilmektedir. Muhik takılmış bir yangın bapsı binanın kucakindeki bina sakinlerinin dünyaarı tahliyesini makul müddet emniyetli hale getirir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki haber birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve modern düşüncemlarla birleştirerek yaşam Yangın Kapısı alanlarınıza ölçü katmayı hedeflemektedir.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Report this wiki page